Golden Relax Kft.

Vrsi ingatlanok

Vrsi, Zára (Zadar) központjától légvonalban 16 km-re, közúton 22 km-re északra, Nintől 5 km-re északkeletre, Dalmácia északi részén, a Pag-sziget felé, északnyugati irányba benyúló azonos nevű félszigeten fekszik.

Harminc kilométer hosszú szép és tagolt tengerpartja bővelkedik a természetes kis öblökben és strandokban. Zara resort egy apartman komplexum Vrsi községben, a gyönyörű Nin történelmi város közelében. Az elmúlt évek beruházásai miatt Vrsi élvezte a turizmus növekedését, beleértve a strandok és relaxációs övezetek bővítését és az infrastruktúra újjáépítését. Vrsi lett a gyermekes családok számára leginkább alkalmas hely. A Zara üdülőhely mintegy 2400 négyzetméteres területen épül fel, és négy épületet / tömböt tartalmaz -,, A, B, C, D”. Az ,,A, B, D” blokkok 4 apartmanra vannak osztva, a ,,C” blokk két apartmant foglal magában. Az üdülőhely privát és exkluzív, minden aktív és passzív eszköz kikapcsolódásra nyújt lehetőséget. A 4 apartmanhoz tartozik egy kb. 50 négyzetméteres medence. Mindezt pálmafák és mediterrán zöld veszi körül.

Minden apartman tartalmaz:

-Légkondicionáló

-Tengerre néző tetőterasz

-Parkolóhely

-Kerékpár tároló

A leendő tulajdonosok számára a következő szolgáltatások állnak rendelkezésre:

- Takarítási szolgáltatás (apartmanok)
- Kert ellátása
- Medence karbantartása
- Segítségnyújtás a hatóságokkal folytatott kommunikációhoz
- Lakás bérléséhez nyújtott segítség (szükség esetén)

A jelenleg a közelben lévő építési projektek a legolcsóbb termékeket és szolgáltatásokat kereső fogyasztókra összpontosítanak. Jelenleg nincsenek olyan rendelkezésre álló apartmanok, amelyek magas színvonalat képviselnek, ahogy mi tervezzük a Vrsi Zara Resortban.
Apartmanjainkat olyan ügyfelek számára terveztük, akik:
- Szabadidejüket saját tulajdonukban szeretnék tölteni
- Akik szeretnék befektetni pénzüket 
- A beruházás megtérülésének megszerzése az apartman bérbeadásával (kb. 100 EUR / nap)

Tekintse meg az ingatlanok adatlapját!

"A" Blokk

"B" Blokk

"C" Blokk

"D Blokk"