Nálunk jó helyen jár!

Rólunk

Rólunk

Bízzon meg bennünk és bízzon meg minket!

Tudjuk, hogy az egyik  legbecsesebb kincs, az ingatlan kiválasztása rendkívül összetett és alapos munkát kíván. Mi ebben a közös munkában szeretnénk Önnel részt venni és piaci ismeretünket, több éves tapasztalatunkat  a siker felé vezetõ út lerövidítése érdekében lehetõségként felajánlani. Több éve kitartó munkát végzünk, melynek eredménye, hogy területünkön ismertek és elismertek vagyunk. Fogalmazza meg nekünk vevõi vagy eladói elképzeléseit! Széles partnerhálózatunkon keresztül megtaláljuk az Ön számára vágyott ingatlant vagy ideális vevõt.

Célunk, hogy az eredményes kiszolgálás érdekében folyamatos fejlõdéssel kövessük az ingatlan piacon zajló változásokat. Ügyfeleink célját emberközpontú, igényes közvetítõi hozzáállással, figyelmes munkánkkal segítjük.

Mondja el nekünk elképzeléseit és mi az ingatlan piac teljes kínálatából díjmentesen megkeressük álmai otthonát!

Minden ügyfelünket személyesen segítjük, kérdésekre készséggel adunk választ, felmerülő problémákra megoldást találunk.
A "Gyakornoki program pályakezdők támogatására" című felhívás alapján cégünk sikeresen pályázott 2019-ben és cégünket támogatásra alkalmasnak ítélték. A GINOP-5.2.4-16-2019-03933. számú projekt 100%-ban támogatást nyújt, melynek összege : 3.94 millió Ft. Egy fő könyvelő gyakornok foglalkoztatása valósult meg, 2019.06.15-től 9 hónapig bér- és járuléktámogatásban részesültünk, továbbá tárgyi és anyagi eszközöket vásároltunk a gyakornok részére. A gyakornok 4,5 hónap tovább foglalkoztatása 2020.07.31-ig megvalósult.